Citytrip to Hamburg: Ahoi!

1 reactie
Hamburg

Brugge-Nederland

We worden supergastvrij ontvangen bij een bevriend koppel in Nederland.
Apero met lekkere bubbels ‘Groot Geluk’. Dat had ik echt nodig na zo’n vier uur durende rit. Mmm Zuid-Afrika: iets voor mijn to-do-list. Hapjes met oa. tomaat-garnaal en sappige pompoen-bacon.
De exotische limoen-kokos-vis combi nadien was lekker licht en gezond. Daarom kon die homemade apfelstrüdel met vanille ijs er gerust nog bij:).

Nederland

Nederland-Hamburg

Heb je even tijd? Neen? Daarom hieronder de hamburgse toppers volgens mij.

Aperitieven is in CIU’ echt hot. Ik heb echt genoten van de heerlijke witte wijn, de fris getapte Jever en de glimlach van onze serveuses. Zaterdagavond best een tafeltje reserveren. (Tip: Mouton Cadet Blanc, Bordeaux AOC, Baron Philippe de Rotschild, Frankrijk)

Uitblazen en lekker loungy hangen, kun je in de sofa’s van Zoë 2. Neem hier best geen wijntje, maar wel een dampende witte chocoladethee na een winterse wandeling.

Een botermalse steak vind je in keten Block House. De gigantische patat erbij smelt weg in je mond met een fantastisch sausje on top. Een simpel maar heerlijk concept.

Je kan geen beter uitzicht hebben tijdens je ontbijt op de Alster, als in Alex. Pluspunt: op zondag duurt het ontbijt tot 14.30! That’s how I like it:).

Nood aan een festivalgevoel? Neem dan de U-bahn richting Reeperbahn, de plaatselijke Gentse Overpoort. Een kolossale massastroom van mensen richting bier en plezier. Hier ben je gewoon moreel verplicht grote pinten in de schlägerachtige bars in je hand heen en weer te bewegen. Topsfeer.

Ik heb superhard genoten van het viergangenmenu in de Nil. De smaken waren gewoon top. Afkruiding is zo belangrijk. Elke hap was een lekmeliptje. Doen gewoon!

Nil Hamburg

image

One thought on “Citytrip to Hamburg: Ahoi!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s