Rockfort!

2 reacties
Belgium

Als mensen mij vragen waar ik graag ga eten in Brugge… dan zit “Rockfort” toch in mijn top drie.

De sfeer, het eten, de belevenis…keer op een keer een voltreffer! Ik was dan ook zeer blij toen ik het gesigneerde kookboek van Rockfort aan mijn kookboeken mocht toevoegen . Zalig!

Dit weekend maakte ik zijn varkenswangetjes klaar. Eerst een nachtje pekelen, daarna bereiden in ganzenvet om vervolgens op te dienen in een smaakvolle bouillon op basis van bonenkruid met kleurrijke groentjes. De malsheid die de wangetjes krijgen door dit gehele proces is onbeschrijflijk. Ik had genoeg gemaakt om er de volgende dag nog eens van te eten ;).

Zie hieronder mijn resultaat!

20131229-101552.jpg

2 thoughts on “Rockfort!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s