Het begon allemaal in Leuven…

Plaats een reactie
Wistjedatjes

Lang voor Zuidflank bekend werd als tv-programma, proefde ik een witte wijn in Leuven van het wijnkasteel van Genoels-Elderen.

Wat een ‘tussendooropengedaan‘ fles wijn was, bleek een staartje te krijgen. Ik proefde, ik genoot en ik zocht verder. Enkele jaren later moest ik absoluut het wijnkasteel met eigen ogen bewonderen en proeven.

Deze zomer genoten we van een rondleiding door de ‘chief himself‘ met de nodige persoonlijke anekdotes. Daarna volgde een proeverij. Eerlijk gezegd vond ik de wijn die ik in Leuven proefde nog steeds de beste en deze was zeker niet de duurste van de selectie!

Mijn favo? De chardonnay blauw

Het jammere van de zaak? Ik denk dat ik één van de mooiste wijndomeinen van België al heb ontdekt…tenzij iemand anders mij kan overtuigen? …

20140105-100619.jpg

Meer lezen: http://www.wijnkasteel.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s