‘Sex on the plate en lèkkere gerèchjes’

Plaats een reactie
Cadzand

Afgelopen weekend kon ik een tweede keer genieten van de keuken van Syrco Bakker, de gouden rechterhand van Sergio Herman in pureC (Cadzand). Maar deze keer snoof ik de sfeer dieper in. Ik liet m’n zintuigen lekker prikkelen en had voldoende tijd om de totaalbelevenis in me op te nemen.

Een apero in de lounge is een must, waar je eveneens kan genieten van buitengewoon lekkere tapas. Bij mooi weer kan je buiten zitten met zicht op het prachtige Cadzand, waar de schatten aan kruiden, groenten en andere tongstrelingen liggen verscholen. De hapjes alleen al doen je hevig verlangen naar meer. Of misschien speelde de aanwezigheid van Sergio hier ook een rol in. Jammie 😉

Wij kozen voor het 6-gangen menu:

20140805-202836-73716526.jpg

De passie voel je in elk gerecht. Ik meen het als ik zeg dat PureC de perfectie benadert, maar dan in een ongedwongen losse sfeer. Het interieur is lekker strak (Deens design gevoel) met warme elementen zoals grote kaarsen, gezellige kussentjes, houten structuren…

Maar toen Sergio mijn limited edition boek ‘Desire’ en Syrco Bakker mijn ‘PureC kookboek’ signeerde, ja man, kippenvelmomentje!

“Sergio, de volgende keer kom je maar eens bij mij thuis eten ;).”

Meer info: http://www.pure-c.nl/

20140805-204528-74728815.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s