Nieuwkomer in ons dorpje: FLORIS !

Plaats een reactie
Bruges

Wat een eer om deze avond aanwezig te zijn tijdens de opening bij Floris. Reeds enkele maanden kijken we er naar uit hier te komen eten. Sint-Andries Brugge heeft gewoon nood aan wat extra zuurstof om de maagjes levendig te houden. De goesting volgt vanzelf.

Wij kozen voor het 4-gangen menu. Zo konden we meteen kennis maken met Floris en zijn team. Floris Panckoucke en Virginie Opstaele verlieten het voormalige toprestaurant Savarin (Oostende) en realiseerden hun droom enkele huizen naast mijn ouderlijk huis. Geboren, getogen, opgevoed en gebroed, dat kort samengevat wat er zich naast de kerk van Sint-Andries in mijn persoonlijke leefsfeer heeft afgespeeld.

Onze indruk was: interieur tot in de puntjes afgewerkt, Floris zijn smaakpatroon is top, de wijntjes waren een voltreffer, de gastvrouw haar glimlach en elegantie bekoort ons… Voor een eerste avond, hebben ze ons gebeten om terug te komen. Dit wordt een meerwaarde voor de Sint-Andriessenaars. Terecht zijn we trots! Doe zo voort en wij kijken al uit naar de volgende menu !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s