Thuiskomen en de rest is parking: Hotel Julien in Antwerpen.

Plaats een reactie
Antwerpen

Een blog over een hotel en niet over eten? Wacht maar tot je die heerlijke croissant met ‘extra’ veel boter tijdens het ontbijt hebt geproefd!
Hotel Julien ken ik al van toen ik nog puberde. Hoewel sommigen beweren dat ik dat soms nog niet echt ben ontgroeid. In april 2004 startte Mouche Van Hool met een subliem pareltje in Antwerpen centrum. Met slechts 11 kamers slaagde ze erin om een intieme huiselijkheid te combineren met luxe en respect voor de authenticiteit van dit 16e eeuwse pand. Ondertussen telt het hotel al 21 kamers door er het pand ernaast mee in te betrekken.

Wat ons zo bekoort is de topservice van het personeel dat hier werkt. Discreet, maar toch met de nodige humor en toegankelijkheid. Paraat, maar toch met een zekere laisser-faire. We love those guys!

De kamers zijn stuk voor stuk adembenemend; afgewerkt met oog voor detail en kwaliteit. Ik nodig jullie dan ook uit om telkens een andere kamer te boeken. Het is gewoon fantastisch om te zien dat ze niet gestandaardiseerd te werk gaan. Elke kamer heeft een ziel met een eigen warme adem en frisse accenten.

Voor het ontbijt alleen al zou je hier een kamer boeken. I’m seeking and loving THE taste, right? Voor de healthy people is er keuze uit een ruim assortiment muesli, granola, zaden, vers fruit, superberries, yoghurt etc. Ik persoonlijk ga liever voor de krokante broodjes met ruim assortiment charcuterie. En als dessertje een lekker vettige croissant. Want af en toe moet je jezelf toch zoiets gunnen. En het is vakantie, right? Naast de kaart kan je ook smoothies, verse thee, warm ontbijt enzovoort bestellen. 

Misschien is het de nostalgische sfeer die mij telkens doet terugkeren, of het feit dat mijn man mij hier ten huwelijk heeft gevraagd…! 1 ding ben ik zeker: Ik weet waar U zult logeren de volgende keer na het lezen van deze blog! 

Meer info: http://www.hotel-julien.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s